Cu un mare pret pe competitivitate atat din punct de vedere financiar cat si calitativ am incercat si de fiecare data am reusit sa fim la inaltimea cerintelor exigente a diferitelor companii care de-a lungul timpului au revenit cu alte proiecte, castigand incredera in calitatea serviciilor noastre.

0
INTALNIRI ANUAL
0+
PROIECTE
FINALIZATE
0%
CLIENTI MULTUMITI!
0
TIPURI DE
PROIECTE
0+
DISCUTII CU
CLIENTI

Prezentare

Înfiinţata in anul 2005, ca societate cu capital mixt Româno – German, AIR COM GROUP S.R.L. asigură servicii de calitate în domeniul echipamentelor HVAC, pentru proiecte comerciale, rezidenţiale şi industriale. Integritatea, responsabilitatea şi calitatea au făcut ca, AIR COM GROUP S.R.L. să devină o societate cunoscută pe piaţa echipamentelor şi serviciilor în domeniul HVAC, atât în ceea ce priveşte furnizarea de echipamente cât şi montajul si service-ul asigurat. Obiectivele noastre sunt proiectarea şi realizarea de instalaţii HVAC, în concordanţă cu specificaţiile originale, la timp şi în buget.

De-a lungul anilor, AIR COM GROUP S.R.L. şi-a păstrat valorile tradiţionale, reuşind astfel să rămână pe un loc fruntaş al tehnologiei aplicate la sistemele HVAC, pentru clădiri civile, industriale şi pentru mediul spitalicesc. Seriozitatea cu care tratăm fiecare proiect în parte, respectarea termenelor de livrare şi montaj, colaborarea apropiată cu fiecare beneficiar, folosirea de echipamente de cea mai bună calitate, sunt punctele cheie ale filozofiei de afaceri a societatii noastre.

AIR COM GROUP S.R.L. colaborează cu producători a căror tehnologie inovatoare şi calitate este recunoscută pe piaţa echipamentelor HVAC din România: AL-KO Therm GmbH, Eurapo Srl, Helios Ventilatoren GmbH, precum şi alţi producători recunoscuţi pentru calitate, performanţă şi fiabilitate, putând oferi soluţii complete în acest domeniu.

Diversificarea progresivă a gamei de echipamente comercializate, în concordanţă cu aşteptările clienţilor, şi adaptarea lor la tendinţele cererii, au reprezentat elemente de strategie, care au avut, de asemenea, o contribuţie importantă la accelerarea dezvoltării afacerii şi totodată au făcut ca, AIR COM GROUP S.R.L. să devină din ce în ce mai cunoscută şi apreciată pe piaţa românească de echipamente de climatizare, ventilaţie şi încălzire.

sign

Telefon :

021 318 35 57

Asteptam telefonul dumneavoastra !

Va asteptam cu incredere sa punem bazele proiectului dumneavoastra  CONTACT